Puzzelpunten

Ons puzzelpuntenprogramma stelt u in staat te sparen voor korting op uw volgende bestelling. U ontvangt de puzzelpunten automatisch als u inlogt op uw account als u een bestelling plaatst. Puzzelpunten zijn 90 dagen geldig, daarna verlopen ze.

Puzzelpunten verdienen

Als u zich als klant heeft geregistreerd en u logt in als u afrekent, dan ontvangt u van ons gratis puzzelpunten. Puzzelpunten worden bijgeschreven op uw account als u uw bestelling betaald heeft.

Voordeel van puzzelpunten voor geregistreerde klanten

 Puzzelpunten kunt u binnen 90 dagen, bij een volgende aankoop, inwisselen voor korting op uw bestelling. Op deze manier willen wij u extra bedanken voor uw aankoop bij ons.

Waarde van puzzelpunten

Voor iedere 2 euro die u bij ons besteedt aan producten, ontvangt u 1 puzzelpunt. Elke puzzelpunt kunt u inleveren voor 0,05 euro korting op uw volgende bestelling. U ontvangt geen puzzelpunten voor betaalde verzendkosten. Als er al korting gegeven wordt op uw bestelling, kan het het aantal puzzelpunten dat u voor de bestelling ontvangt afwijken. U vindt het aantal puzzelpunten dat u voor een bestelling zou ontvangen boven aan uw winkelwagen.

Puzzelpunten inwisselen

U dient bij het plaatsen van uw volgende bestelling in te loggen op uw accout met uw e-mailadres en wachtwoord om uw puzzelpunten te kunnen gebruiken. Om de puzzelpunten te gebruiken dient u bij het kiezen van de betaalmethode het vakje "Gebruik mijn puzzelpunten..." aan te vinken.

Overzicht van uw puzzelpunten

U kunt uw een overzicht van uw puzzelpunten zien als u inlogt op uw account. In uw account gaat u naar het kopje "Puzzelpunten". Hier vindt u een overzicht van uw verdiende en ingewisselde puzzelpunten. Verder kunt u hier de herinneringen instellen die u via de mail kunt ontvangen voor (het verlopen van) de puzzelpunten.

Verlopen van puzzelpunten

Puzzelpunten verlopen 90 dagen, nadat u ze verdiend heeft.