Jigthings accessoires

Jigthings is een merk dat accessoires ontwerpt om het legpuzzelen nog leuker te maken. Ook het eindresultaat kan tot een blijvend geheel worden gehouden door producten van Jigthings.

Het merk heet Jigthings omdat het Engelse jigsaw, legpuzzel betekent.

 

Het meest populair zijn de platen waarop je de puzzels kan leggen. Deze platen heten Jigboards of puzzle boards waardoor puzzels handig kunnen worden verplaatst.

Een andere handige manier om legpuzzels te kunnen vervoeren en op te bergen is de Jigsort . Dit is een soort koffer of opbergsysteem. Zodoende kun je je legpuzzel overal mee naar toe nemen en ook op vakantie puzzelen.

Om je legpuzzel in te lijsten en op te hangen kun je Jigframes bestellen. Een eenvoudige manier om je complete puzzel in te lijsten in een houten lijst, waarbij je geen lijm nodig hebt.

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina
 1. Jigboard 1500 - puzzelplaat

  Jigboard 1500 - puzzelplaat

  € 51,50
  Jigthings

  Als u geen tafel heeft speciaal voor uw hobby puzzelen, dan zal het gebeuren dat u uw puzzel wilt verplaatsen, terwijl deze nog niet af is. Het Jigboard is het antwoord op dit probleem.

  Meer Informatie
 2. Jigframe 500 dark - donkere lijst

  Jigframe 500 dark - donkere lijst

  € 70,49
  Jigthings

  Heeft u ook weleens een puzzel die u zo mooi vindt dat u hem in zou willen lijsten? Dat kan nu met het Jigframe. U heeft bij het Jigframe geen lijm nodig. Maximale maat legpuzzel die in deze lijst past: 49,4 x 36,4 cm.

  Meer Informatie
 3. Jigsafe 1000 - sorteerdozen puzzelstukjes

  Jigsafe 1000 - sorteerdozen puzzelstukjes

  € 28,20
  Jigthings
  Heeft u ook altijd probleem om uw stukjes te sorteren. Nu niet meer met de Jigsafe. De Jigsafe bestaat uit 7 in elkaar passende dozen, waarin u een complete 1000 stukjes puzzel kunt organiseren. Meer Informatie
 4. Jigsaw table - legpuzzel tafel

  Jigsaw table - legpuzzel tafel

  € 146,50
  Jigthings

  Puzzelen was nog nooit zo comfortabel als met de Jigsaw table. Deze op allerlei manieren verstelbare en tevens verrijdbare tafel maakt puzzelen echt een heel relaxte hobby.

  Meer Informatie

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

per pagina